2015年1月7日星期三

Platsen för den administrerade Billiga Nike skor Nätet

Eran av personliga med personlig marknadsföring, Nike, är en annan idé NIKE ID. Skor av karaktären anpassning nu även införts till Kina. Hu Miao flygplatsen i huvudstaden har ett anständigt arbete. Hem efter jobbet, slå på datorn, logga in på hans hemsida, han nu plötsligt blivit platsen för den administrerade Billiga Nike skor Nätet , och att denna sajt drivs av Hu Miao själva, för att underlätta deras gör NIKE ID för byrån business.In 2002 är Hu Miao i den amerikanska studien, den första kontakten till NIKE ID, som är NIKE en mervärdestjänster för kunder att designa sina egna skor, såsom air Max 2009 och air max 2010 var nyligen släpptes, kan de byta enligt deras egna preferenser vid någon del av skon färg, men också i vissa specifika platsen broderat hans namn, www.sportsyy.ru från färgmatchning, att identifiera sina egna personliga preferenser måste välja utifrån sina egna.
http://www.accidere.se/new-list-nike-free-run-30-v2-dam-skor-svart-violett-outlet-store-p-37/#.VKzug8mkEpw På den tiden, USA har ett antal tjänsten att lagra. Under 2006 Miao Hu återvände till Kina ofta frustrerad i söker arbete, tänkte han för fyra år sedan hade ingen avsikt att förstå mellan NIKE presentation. Även denna tjänst har lanserats NIKE 4 år, men har en tendens att lokalisering i Kina, inte många vet, och ingen gör denna tjänst Billiga Nike Sweden . Å andra sidan är han också såg ett växande antal ungdomar att fullfölja sina önskade tecken kostymer, har billiga jordans skor av DIY blivit en trend nuförtiden. NIKE-ID och DIY sammanfaller, idén om en självständig och entreprenörs sinnen i vard sedan Hu Miao. Beredningen av den första är klar Hu Miao, hade han först göra en webbplats studie för att undersöka sin egen webbplats för att göra online färg - NIKE ID kan vara en stor del av DIY är ett bra val efter sina egna stil skor med färg, och sedan genomfört en marknadsundersökning Hu Miao. En dag i november, Hu Miao Kina NIKE ID inte har någon publicitet agentplatsen, tyst öppnade. Hu Miao i ögonen, NIKE själv representerar en trend, och NIKE ID är det fullt av personlighet. www.buyshoesclothing.cn "Jag känner mig NIKE ID här är mycket lämplig för Kina, trots allt, det finns så många utländska medborgare inte begränsat till skor som säljs, för att köpa ett par skor en liten personlighet att vara mycket höga priser, ID är lämpligt." NIKE par vanliga våg shox r4 skor priserna på 600 yuan, medan genom sin egen DIY, fördubblades priset, men detta visas i Hu Miao och inte dyrt, "Vårt pris är inte hög, eftersom de dyraste skorna också omkring 2000, men vardagligt En begränsad upplaga av skor att bli mycket dyrare än det här. "

  Även hittills, Hu Miao NIKE ID inte få säljas i Kina, för att rätten att göra det, men USA NIKE ID plats agent, men nu drog han en hel del affärer.www.shoes-bags-china.ru  "Min vision är att göra det möjligt för människor att sätta sitt eget varumärke." Denna typ av affärsmöjligheter i Miao Hu ögon stora, men i att göra sportskor, men när tidvattnet gör NIKE anständigt. Nike är verkligen trenden. Förra året, sportens trendiga produkter är att främja Nike + iPod. Denna övning enheten i den nya Nike Moire skor sulor byggt en sensor, genom det med Apples iPod-produkter, Nano musikspelare, trådlösa mottagare kommunicerar med varandra. Nike och Apple lansering av denna rörelse anordning 10 veckor efter den nordamerikanska marknaden, försäljningen bröt en miljon par
Billiga Nike skor Rea . Nikes överklagande är inte bara i idrottshallen, i Hong Kong, AF1 "Air Force Love" show, sångare? Edison tog ut över ett dussin samlingar av Nike skor att delta i deras utställning, utan i hela Kina, liksom? Crown grekiska fans har en massa människor som sportskor. "Sannerligen, NIKE och ledningen i att skapa en kultur, för tre år sedan, Kina hade inte skor kultur är nike air max skor i Kina har skapat kultur." NIKE s varumärkeschef, sade Xu Ying. Nike Idrottsmuseet öppnade i Peking till 798, avsikten är mycket tydligt att det inte bara är funktionella Nike sportskor, mode och kreativt liv representeras. "Motorn är grunden, Nikes skor är inte av den typ av vetenskap och teknik, men i varumärket kultur, Nike, betalar mer uppmärksamhet åt sportartiklar som modeprodukt för att köra, som luften max 2009 löparsko är. en angelägen observation från dagens modetrender.

Relaterad produkt: 
Goedkoop Nike Blazer Verkoop
Goedkoop Nike Air Max Nederland
Goedkoop Nike Free run Nederland 

cheap tiffany bracelets sale
cheap Tiffany Necklaces Sale
cheap Tiffany Sale australia 

Relaterade Artikel: 
http://tradingaaa.tumblr.com/
http://shopmallcn2.tumblr.com/
http://dymyy.deviantart.com/ 

http://www.karleksbaren.com/rudimentary-factors-in-air-jordan-the-best-routes/
http://surco123es.tk/uncategorized/significance-of-hd-web-camera-in-our-modern-lifestyle/
http://www.actuele-artikelen.nl/overige-artikelen/regeling-voor-innovatieve-starters-van-buiten-de-eu/
http://nexgenvapor.com/sneaker-junkies-usa-announces-emerging-mens-sneakers-of-2012/
http://freakastic.com/spacious-cheap-nike-tn-shoes-australia-keyboard/
http://nord.spd-bramfeld.de/?p=220 
 

没有评论:

发表评论